OVERRASKET: Foreldrene får seg en støkk når de skjønner hva som har skjedd.
OVERRASKET: Foreldrene får seg en støkk når de skjønner hva som har skjedd. Foto: Caitlyn Colford Photography
Det er ikke alltid at fotoseanser går helt som man har tenkt.

Patrick och Brianna LeBlanc fra Nova Scotia i Canada var sammen med datteren Reid (2) igang med å ta et hyggelig familiebilde til høytiden Thanksgiving, da idyllen med ett ble brutt.

Foreldrene hadde løftet opp toåringen, og holdt henne «dinglende» mellom seg, men plutselig mistet de taket.

Saken fortsetter under bildet
familie
ØYEBLIKKET: To år gamle Reid deiser i bakken, men slipper heldigvis uskadet fra hendelsen. Foto: Caitlyn Colford Photography

– Etter at hun falt, sjekket vi umiddelbart om hun var uskadd. Det var hun heldigvis, forteller mamma Brianna LeBlanc til ABC News.

Fotografen, som er morens søster, klarte å forevige det hysteriske øyeblikket, og nå går bildet sin seiersgang på sosiale medier.


– Veldig morsomt
«Ojsann. Ingen er perfekte, ikke sant? Definitivt ikke disse foreldrene (min søster og svoger). Hun ble forresten ikke skadet», skriver fotograf Caitlyn Colford under bildet.

– Det ble helt klart et veldig morsomt øyeblikk, og det har vært noen kaotiske dager nå etterpå, skriver Colford til P4. 

Hun forteller om en drøss med henvendelser fra hele verden gjennom helgen – noe som kommer i tillegg til en hektisk helg med bryllupsfotografering.

Colford la senere ut et annet bilde, som viser at resten av fotograferingen foregikk mer udramatisk.

«Dette bildet ble tatt noen minutter senere. Hun er fortsatt glad i foreldrene sine», skriver fotografen, etterfulgt av et hjerte.
Flere kanaler