Foto: Shutterstock

Dette visste du nok likevel ikke:

 

1: Kvinner med silikonpupper tar oftere selvmord

Et 15-år langt studie utført ved Laval-universitetet i Canada viser at kvinner med silikonpupper tar selvmord 73 % oftere enn kvinner uten.

 

Det er ikke implantatene i seg selv som gjør dette, men de underliggende årsakene for å operere dem inn. Kvinner som forstørrer puppene lider ofte av depresjon og lav selvtillit. Forskerne ved Laval fant ut at brystforstørring ofte ikke hjelper kvinner med disse problemene i lengden.

 

2: Noen kvinner kan få orgasme kun ved bryststimulering

Ifølge forfatterne av boka "Jeg elsker kvinnelige orgasmer" kan omtrent 1 % av alle kvinner få orgasme gjennom stimulering av brystene.

 

3: Puppefetisjisme er en psykisk lidelse

Fetisjisme kan defineres som bruk av ikke-seksuelle, ikke-levende objekter eller en del av en persons kropp for å oppnå seksuell opphisselse. Er du sykelig opptatt av pupper? Vel, da er du kanskje ikke så sinnsfrisk som du trodde.

 

Mange psykologer kaller det tull, men Verdens helseorganisasjon definerer puppefetisjisme som en psykisk lidelse i "Den internasjonale statistiske klassifikasjonen av sykdommer og beslektete helseproblemer".

 

4: Den venstre puppen er størst

I alle fall som regel. Dette kom plastiske kiruger fram til etter å ha analysert puppene til nesten 600 kvinner. Mange kvinner tror de er alene om dette, men det er de altså ikke.

 

Det finnes heller ingen kvinner som har symmetriske pupper. Det ene brystet er alltid litt større enn det andre, selv om stellet kan se symmetrisk nok ut.

 

5: Menn kan også ha brystmelk

Den gode nyheten er at dette er relativt sjeldent, og når det skjer skyldes det som regel medisiner, som skal hjelpe mot andre ting. Ved kreftbehandling hender det at menn blir tilført østrogen, for eksempel.

 

Fakta er det i alle fall at menn også har melkekjertler. Det finnes også eksempler på menn som ammer barn, men det er ikke utført studier på dette området.

 

Kilde: AskMen.com

 

Flere kanaler