Foto: Shutterstock/privat
Enkelte tar halloween mer seriøst enn andre.

Da Brittany Selph ankom Tennessee Hospital i USA for å føde sitt tredje barn 31.oktober, ble hun og ektemannen Justin møtt av barnelegen Paul, som var utkledd som selveste «The Joker», kjent fra filmene om Batman.

– Vi lo godt da vi så ham, og kona mi, som har mye humor, syntes det ville vært legendarisk om han var utkledd også under fødselen, forteller Justin Selph til Huffington Post.

Saken fortsetter under bildet
joker
«DR. JOKER»: Babyen fikk et noe uvanlig møte med verden. Foto: Privat

– Litt av et syn
Fødselen lot imidlertid vente på seg, så dro avgårde til nabolaget hjemme for å dele ut godteri. Da han kom tilbake for å bistå under fødselen, hadde han, til parets store overraskelse, latt være å skifte til vanlig lege-antrekk.

– Så der lå altså kona og så «The Joker» rett inn i øynene mens hun fødte barnet vårt. Det var litt av et syn, sier Selph til P4.

Bildene fra den noe uvanlige fødselen har de siste dagene gått viralt – og saken er omtalt i en rekke medier.

– Det har vært helt overveldende respons, og saken har gått verden rundt. Jeg er bare glad jeg fikk dokumentert den utrolige opplevelsen på kameraet. Doktor Locus var fantastisk, og gjorde jobben sin perfekt, sier Selph til P4.


joker
NYFØDT: Brittany Selph med lille Oaklyn. Foto: Privat


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler