KREATIVE: Å finne navn på et nyfødt barn er ikke alltid like lett, men foreldrene var og er svært fornøyde med Harlow Star.
KREATIVE: Å finne navn på et nyfødt barn er ikke alltid like lett, men foreldrene var og er svært fornøyde med Harlow Star. Foto: Shutterstock
Stadig flere kjendiser har de siste årene valgt å gi barna sine spesielle og «unike» navn.

Pink har for eksempel en datter som heter Willow Sage Hart (6), mens Beoncé og Jay-Z har barna Blue Ivy (5), Rumi og Sir Carter. Også kjendiskokk Jamie Oliver har slått på stortromma, med døtrene Poppey Honey Rosie (15), Daisy Boo Pamela (14) og Petal Blossom Rainbow (8), samt sønnene Buddy Bear Maurice (7) og River Rocket (1).

Et par fra Somerset i England ønsket å følge trenden – og kom opp med navnet Harlow Star til sin sin nyfødte datter rett før jul.

Det foreldrene ikke visste, var at navnet Harlow Star også er navnet på en avis omtrent 30 mil unna hjemstedet deres.

Saken fortsetter under bildet
harlow star
STJERNETREFF: De nybakte foreldrene var ikke de første som hadde vippet opp Harlow Star-navnet. Foto: Faksimile/Harlow Star

Hadde bestemt seg
– Det var samboeren min som foreslo Harlow. Vi bestemte oss for å bruke det navnet hvis vi noen gang skulle være så heldige å få en datter, sier faren, Brendan Davies, til Essexlive. Fra før hadde paret to sønner.

Det andre fornavnet, Star, ble valgt for å hedre samboer Emma Langleys avdøde foreldre, som aldri fikk oppleve barnebarnet.

– Det er vår måte å vise at vi elsker dem og savner dem masse.

Saken fortsetter under innlegget

Vil ikke endre

Verken Brendan eller samboeren hadde hørt om byen Harlow – eller dens lokalavis Harlow Star – da de valgte navnet.

– Jeg fikk en kommentar fra svogeren min første juledag, som lurte på om babyen var unnfanget i Harlow. Vi syntes det var en artig kommentar ettersom vi ikke hadde hørt om stedet. Nå vet vi at dette er en by i Essex, sier Davies.

Han understreker at de er veldig fornøyde med navnet, og at det ikke kommer på tale å endre det.

– Navnet er helt perfekt. Vi hadde noen andre alternativer, men endte alltid opp med å komme tilbake til dette.
Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler