STRIKE A POSE: Hvordan du poserer på dine Tinder-bilder kan avgjøre om du kommer deg på date eller ikke, viser ny forskning.
STRIKE A POSE: Hvordan du poserer på dine Tinder-bilder kan avgjøre om du kommer deg på date eller ikke, viser ny forskning. Foto: Shutterstock
I dagens sosiale-medier-samfunn har bilder blitt viktige, og som vi har hørt i alle år - et bilde sier mer enn tusen ord. Nå viser det seg at hvordan du poserer på bildet også kan fortelle mottakeren mye.

Det er nettstedet sciencemag.org som skriver at posering på bilder er langt viktigere enn du kanskje trodde. 

Står du med samlede ben, eller med mellomrom mellom bena? Det sistnevnte kan signalisere at du er sosial dominant og gjøre deg mer attraktiv, ifølge studien. 

LES OGSÅ: Slik kan du møte mange single mennesker i middagsselskap

80 prosent større sjanse for date
Forskere har testet ut om positurer med utstrakte armer og spredte ben blir funnet mer eller mindre attraktive på speeddating og ved bruk av dating-apper på telefonen. 
Spredte armer
ATTRAKTIVT: Ny forskning viser at mennesker finner positurer med utstrakte armer og ben mer attraktive. Foto: Shutterstock

Resultatet var slående. Forsøkspersonenes sannsynlighet for å få et «ja» på en speeddate økte med 76 prosent for hvert poeng på en sjupoeng-skala de «utvidet» kroppsholdningen sin, skriver Forskning.no.


Forskerne opprettet også falske datingprofiler og brukte bilder med «store» og «små» positurer. Profilene der personene poserte «stort» med spredte armer og ben hadde 27 prosent flere matcher enn de der armer og ben var samlet. Resultatene var de samme for både kvinner og menn.

Flere kanaler