TRIST: Mange parforhold ender på grunn av utroskap.
TRIST: Mange parforhold ender på grunn av utroskap. Foto: Shutterstock
Det er aldri noe stas å være i et forhold der man mistenker, eller er redd for, at partneren er utro. Det kan bli grobunn for en hel masse usikkerhet og i mange tilfeller fører nettopp denne usikkerheten til at forholdet tar slutt.

Det er vanskelig å forsikre seg mot utroskap, men National Institutes of Health i USA har gjennomført en studie som kan gi et hint, skriver Ekstra Bladet. Forskerne mener nemlig at for kvinner som er utro kan hemmeligheten ligge i orgasmen. 

Det er mange kvinner som sliter med å nå klimaks og derfor er «faking» et utbredt fenomen. Mange gjør det for å ikke skuffe partneren, men nå viser det seg at noen av kvinnene kan ha en helt annen grunn. 


Ifølge National Institutes of Health er det større sannsynlighet for at en kvinne er utro hvis hun ofte lyver til sin partner om hvorvidt hun når klimaks eller ei, skriver Daily Mail

Men det er derimot ikke slik at kvinner som har få orgasmer er mer utro. Studien viser kun at kvinner som er tilbøyelige til å «fake» også har en større tilbøyelighet til å være utro. 

Resultatet baserer seg på en studie med 138 kvinner og 121 menn som alle var i forhold.


Flere kanaler