DATINGTRIKS: Går det tregt med datingen kan du vurdere å skrive en dating-CV.
DATINGTRIKS: Går det tregt med datingen kan du vurdere å skrive en dating-CV. Foto: Shutterstock
21 år gamle Joey Adams slet med å få fart på datinglivet sitt, men så kom han over en strategi som skulle få mobilen hans til å gå varm.

– Glem det hvis du ikke har en dating-CV
Lenge hadde studenten ved Michigan State Univeristy i USA hatt øynene sine på en vakker medstudent. Det tok lang tid før han hadde samlet mot nok til å invitere henne på date. Svaret han fikk var sjeldent.

– Svaret er nei hvis du ikke har en dating-CV, sa den unge kvinnen.

Dette fikk fart på Joey Adams som brukte tre timer på å lage CV'en sin.

– Elsker av frokost og hundevalper
I dokumentet listet han opp utdanning, arbeidserfaring og hva han ønsket seg i en kjæreste under overskriften «Elsker av frokost og hundevalper». Videre har han rangert sine ferdigheter på rulleskøyter, hvor mye han gråter til filmen «Marley and me» og hvor god han er på å svare på lange tekstmeldinger.

Joey Adams skulle straks få bruk for sin nye dating-CV.

Saken fortsetter under bildet.
Joey Admas
DATING-CV: Studenten Joey Adams fikk fart på datingen etter han lagde en dating-CV. Foto: Facebook

LES OGSÅ:

– Jeg har ventet på dette øyeblikket
Da en medstudent postet på klassens Facebook-siden at hennes romveninne trengte en date, ble Joey Adams tagget av en kompis.


– Jeg har ventet på dette øyeblikket, skrev Adams og la ved sin nyskrevne CV.

Dessverre for Adams ble han ikke valgt som date denne gangen, men han har ingen grunn til å fortvile. Mobilen hans har ikke stått stille og invitasjoner har haglet inn fra hele verden.

Siden Joey Adams tok i bruk den noe utradisjonelle måten å skaffe seg date på har han vært gjest på tv-programmet «Good Morning America», og i sosiale medier oppfordres Ellen DeGeneres å invitere den single mannen til sitt talkshow.  

LES OGSÅ: 

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler