Det er ikke alle som blir 99 år gamle, men de som blir det har kanskje et helt tydelig mål med livet sitt. Det er i alle fall tilfelle for Annie.

Den 99 år gamle kvinnen fra Nederland har laget en såkalt «bucket list», en liste over ting man vil gjøre og oppleve før man dør, og et av punktene var ganske spesielt, skriver msn.com

Et av Annies store ønsker var nemlig å bli arrestert og fengslet. Denne drømmen sørget den lokale politistasjonen i byen Nijmegen-Zuid for å oppfylle. 

Saken fortsetter under kartet


Politistasjonen har delt bildene av en strålende fornøyd Annie på sine Facebook-sider. Den gamle kvinnen får på seg håndjern og blir satt inn i en celle. 

«Denne morgenen sørget vi for at Annie fikk en god dag. Vi oppfylte et av hennes siste ønsker; å oppleve en fengselscelle fra innsiden. Dette skjer meget sjelden, men Annie fikk lov til å sitte i en celle med håndjern på. En minneverdig dag!», skriver politiet på sine Facebook-sider. 

Saken fortsetter under bildetI skrivende stund har innlegget fått over 4000 likes og mange har kommentert opplevelsen til den spreke damen. Mange sier at både gesten fra politiet og livsgleden til den gamle damen er inspirerende. 

Noen gir også tips til hva Annie kan finne på nå.
Flere kanaler