TABBE: Amerikanske Alyssa Stringfellow har delt en flause utenom det vanlige, og den har fått enorm respons.
TABBE: Amerikanske Alyssa Stringfellow har delt en flause utenom det vanlige, og den har fått enorm respons. Foto: Alyssa Stringfellow
Historien til amerikanske Alyssa Stringfellow går nå viralt etter at hun delte den pinlige tabben på Facebook. De siste dagene har responsen på Facebook-innlegget til kvinnen eksplodert, og tusenvis har ledd av den morsomme historien.

«Jeg har virkelig vært i tvil om jeg skulle publisere dette eller ikke, for det er MEGET pinlig å innrømme. Men jeg har bestemt meg for å dele mitt virkelig, virkelig... VIRKELIG blonde øyeblikk med dere».

Slik innleder Alyssa innlegget som til nå har flere titalls tusen likes, delinger og kommentarer. 

LES OGSÅ: Disse 10 bilmerkene har færrest feil

Helt feil
25-år gamle Alyssa Stringfellow fra staten Arkansas forklarer at hun skulle forsikre bilen sin gjennom sin bestemors forsikring for å spare penger. Det ville bestemoren gjerne hjelpe til med, så hun kontaktet forsikringsselskapet for å høre hvordan hun skulle gå fram.

«Hun ringte tilbake senere samme kveld og sa at forsikringsselskapet skulle bruke førerkortnummeret mitt, fødselsdatoen og et foto forfra og fra hver side», skriver Alyssa videre på Facebook.

Hun gjorde deretter i god tro som hun hadde fått beskjed om, og sendte en mail til forsikringsselskapet. Men først da hun fikk svar dagen etter, gikk det opp for henne at hun hadde tenkt helt feil.Blir hyllet
Men i stedet for å ta bilder av sin Kia Forte, hadde Alyssa tatt bilder av seg selv fra tre forskjellige vinkler og deretter sendt disse inn til forsikringsselskapet.

«Han hadde åpenbart ringt og fortalt det til min bestemor, og de hadde ledd sammen av det i fem minutter», skriver kvinnen som blir hyllet for å dele sin morsomme historie.

«Jeg var latterlig flau, og alle på arbeidsplassen min har moret seg veldig over min åpenlyse misforståelse. Det verste er at jeg spurte moren min om å ta bildene av meg, og vi diskuterte hvorfor i all verden forsikringsselskapet skulle trenge bilder av meg, uten å vurdere at det egentlig skulle være bilder av bilen», avslutter hun.Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler