Amerikanske Ashlie Molstad (31) kaller seg Foodie Girl Fitness på internett og er opptatt av helse, trening, mat og kvinner. På fredag delte hun et bilde av seg selv i sosiale medier som har fått hele internett til å reagere. 

– Det har vært helt vilt. Fullstendig uventet, forteller Ashlie til P4. 

Bildet hun delte viser henne selv i to forskjellige positurer. På det ene bildet står hun oppreist med armene over hodet, og på det andre sitter hun i en stol. 

«Hvis jeg skal vise dere de oppstilte, perfekte og profesjonelle sidene av meg, skal jeg sørge for at dere ser de sidene som ikke er så flatterende også», skriver Molstad under bildet.

Saken fortsetter under posten


Hun er opptatt av at mennesker skal elske seg selv slik man er skapt. Og dette budskapet er det tydeligvis mange som setter pris på. Facebook-posten har i skrivende stund fått 100.000 likes og nesten 30.000 delinger. 

«Vi har i årevis fått vite at vi ikke er perfekte nok. Men virkelig perfeksjon oppstår når vi omfavner oss selv som dem vi er», skriver hun. 

– Jeg er glad for at det er så mange kvinner som er opptatt av dette. Det er helt tydelig et budskap vi alle er desperate etter å høre, forteller Ashlie Molstad til P4.

Saken ble først omtalt av danske metroxpress.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler