BREV: Cassandra Zellhann (26) fikk trøbbel med naboene etter at hun tok av seg bikinitoppen i stua.
BREV: Cassandra Zellhann (26) fikk trøbbel med naboene etter at hun tok av seg bikinitoppen i stua. Foto: Privat
26 år gamle Cassandra Zellhann i svenske Järfälla fant nylig et brev i postkassen fra en opprørt nabo.

«Bor i huset midt imot dere, og ville satt pris på om man kan LA VÆRE å sole seg TOPPLØS», står det skrevet innledningsvis.


Bak balkongdøren
26-åringen hadde tidligere på dagen solt seg toppløs inne i sin egen stue. Hun forteller at hun prøvde å ta hensyn, og at det var lite innsyn der hun lå bak balkongdøren. I tillegg var det et rekkverk på balkongen som gjorde at hun selv oppfattet solingen som diskret.

Dette synet deler tydeligvis ikke naboen.

«Det blir ubehagelig når man skal sitte og spise frokost/middag eller har gjester, å se noen nesten helt naken på balkongen», står det videre i brevet.


Saken fortsetter under Facebook-innlegget
- De kan jo se en annen vei
Cassandra forteller at hun i starten var ganske selvkritisk, og tenkte at hun hadde oppført seg dumt. Men etter å ha tenkt seg om, endret hun mening. Ansvaret ligger like mye hos de opprørte naboene, mener hun.

- Selvsagt kan jeg la være å sole meg toppløs. Men på den annen side trenger de jo ikke å sitte og titte på meg. De kan jo se en annen vei, hvis det er så forferdelig med et par pupper, sier 26-åringen til Expressen.

«Velkommen til 2016. Året da vi tydeligvis ikke har hatt tilstrekkelig mange debatter rundt hvor frie brystvortene våre egentlig får være. Året da en kvinne finner en annen kvinnes kropp ubehagelig å se på. Året da det er støtende at kvinner går lettkledde i egne hjem», skriver hun i Facebook-innlegget, som først ble omtalt av Side2 i Norge.

- Responsen har vært bra. Det er flest som er positive, og mange synes at det er riktig at man kan gå kledd som man vil i sitt eget hjem, sier Zellhann til P4.

Flere kanaler