Ashleigh Dempster postet tidligere denne uken et lettkledd bilde av seg selv på veggen til sin mann Tim McGowan. Dette har skapt reaksjoner, men det er ikke bildet i seg selv som har ført til oppmerksomheten.

Det er kommentarfeltet under bildet som får folk til å reagere. Det viser seg nemlig at Ashleigh har noen svin på skogen.  


Bildet var formodentlig ment som en «gave» til mannen Tim, men han endte nok opp med å få litt mer informasjon enn han ønsket. For i kommentarfeltet avslører en kvinne ved navn Jennifer, som tydeligvis kjenner paret, en hemmelighet, skriver BT

Hun kommenterer først at hun mener Ashleigh er en hore, noe som overrasker Ashleigh ettersom hun ikke er helt naken på bildet. Men det viser seg at Jennifer har helt andre grunner for sitt utbrudd, og da Ashleigh ber henne forklare avslører Jennifer alt.

«Du var utro mot mannen din med din fetter og nå poster du halvnakne bilder på veggen hans», skriver hun.


Etter en slik anklage skulle man tro at Ashleigh ønsket å benekte det hele, men hun gjør det stikk motsatte. 

«For det første så var det Tim som ba meg om å legge ut bilde på veggen hans. Og ja, jeg var utro mot ham og lå med min fetter. Jeg vil ikke lyve om det», svarer hun på kommentaren. 

Skjermdumper av Facebook-posten og kommentarfeltet er lagt ut på bildetjenesten Imgur av brukeren Beezlebubble. Der kan du se at Tim først forsøker å forsvare sin kone, men at han senere oppdaterer statusen sin med følgende melding: 

«Jeg skal ikke lyve, dette er vanskelig å akseptere. Hun har forlatt meg for å leve med fetteren».