FAR OG DATTER: Bailey og faren hadde et nært forhold. Da hun var 16 år, døde han av kreft.
FAR OG DATTER: Bailey og faren hadde et nært forhold. Da hun var 16 år, døde han av kreft. Foto: Twitter
For fem år siden døde Baily Sellers høyt elskede pappa av kreft. Før han døde, gjorde han imidlertid noe som nå rører mennesker over hele verden.

Han forhåndsbestilte blomster til datterens bursdager i fem år framover – helt fram til 21-årsdagen hennes. Sammen med blomstene har Baily hvert år fått et håndskrevet kort.

Fredag fylte hun 21 år, og dermed fikk hun den siste hilsenen fra faren.

«Bailey. Dette er min siste kjærlige hilsen til deg, til vi møtes igjen. Jeg vil ikke at du skal felle flere tårer for meg, jenta mi, jeg er på et bedre sted nå. Du er, og vil alltid være, den mest dyrebare juvelen jeg fikk. Nå er det din 21. bursdag, og jeg vil at du alltid skal respektere moren din og være tro mot deg selv. Vær lykkelig og lev livet til fulle. Jeg vil fortsatt være med deg gjennom alle milepæler i livet. Bare se rundt deg, og jeg vil være der. Jeg elsker deg.»

Saken fortsetter under bildet
bailey
Foto: Twitter

Enorm respons
Sellers la ut bilde av blomstene og det medfølgende kortet på Twitter, og reaksjonene lot ikke vente på seg. I skrivende stund har nesten 2 millioner mennesker likt eller kommentert innlegget.

«Faren min døde av kreft da jeg var 16 år, og før han døde forhåndsbetalte han blomster, slik at jeg kunne få dette hver gang jeg hadde bursdag. Dette er min 21. bursdag, og dermed de siste. Savner deg sånn, pappa», skriver Baily Sellers i innlegget.


Saken fortsetter under innlegget

Takker
21-åringen har senere lagt ut en melding der hun takker for den overveldende responsen.

«Dette har vært mitt livs beste bursdag. Takk til alle som har delt historien om min fars blomster og hilsen. Jeg prøver å svare alle, men det kan ta noen dager, skriver Sellers.Flere kanaler