SPONTANT: – Jeg tror ikke jeg kunne ha gjenskapt det ansiktet hvis jeg prøvde, forteller Kim Guiley til Huffington Post.
SPONTANT: – Jeg tror ikke jeg kunne ha gjenskapt det ansiktet hvis jeg prøvde, forteller Kim Guiley til Huffington Post. Foto: Susannah Gill-Photographic Storytelling
Kim og Travis Guiley bestemte seg for å ha en fotograf til stede da de nylig skulle få sitt andre barn.

Moren ville føde hjemme, og paret hadde ikke ønsket å vite barnets kjønn på forhånd.

De var imidlertid overbevist om at det var en jente på vei. Moren har en datter på tre år fra før, og hun mente å se at magen og kroppen var nøyaktig som ved forrige graviditet.

– Jeg jobber som fødselshjelper, så jeg burde vite bedre enn å ta en vilkårlig gjetning. Jeg mente å ha alle disse teite grunnene til å tro at det var en jente, forteller Kim Guiley til Huffington Post.


Saken fortsetter under bildet
baby
UTMATTET: Fødselen varte i mange timer. Foto: Susannah Gill-Photographic Storytelling

- Han var verdt det
Etter en lang og hard natt, kom endelig barnet i femtiden om morgenen. Ettersom de nybakte foreldrene var sikre på at de hadde ventet på en liten jente i ni måneder, var sjokket stort da de oppdaget at det var en gutt som hadde ankommet verden. 

Fotograf Susannah Gill fanget det fantastiske ansiktsuttrykket til foreldrene idet de oppdaget dette, og nå går det spontane bildet verden rundt. 

– Det var en veldig lang natt og jeg var i det som føltes som uutholdelig smerte, men han var verdt det, sier den nybakte moren til Huffington Post. 


Får masse oppmerksomhet
Moren innrømmer at hun hadde håpet å få én av hvert kjønn, og at hun også innstilte seg på at det skulle bli jente for at hun ikke skulle bli skuffet.

- Jeg kommer selv fra en familie med en jente og en gutt, og som forelder hadde jeg lyst til å ha denne erfaringen, forteller Kim til avisen.

Den lille gutten, som har fått oppmerksomhet verden rundt så fort han ble født, har fått navnet Theo.

- Vi har fått enormt mange henvendelser. De siste dagene har vært utrolig morsomme, forteller fotograf Susannah Gill til P4.

Se flere bilder fra fødselen nedenfor!


baby
Foto: Susannah Gill-Photographic Storytelling
baby
Foto: Susannah Gill-Photographic Storytelling
baby
Foto: Susannah Gill-Photographic Storytelling


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler