Bryllupet skal være den beste dagen i livet, men det kan være ganske så enkelt å få den ødelagt.
Bryllupet skal være den beste dagen i livet, men det kan være ganske så enkelt å få den ødelagt. Foto: Shutterstock
Mandag morgen overrasket P4 med bryllup på Inderøy for Anne Sofie og Tommy. De har vært kjærester i 15 år, og har lenge snakket om å gifte seg men ting har alltid kommet i veien.

P4 var selvsagt ikke vonde å be da Anne Sofie sendte inn et ønske om bryllup til P4s Ønskebrønn. Mandag morgen, rett over kl 08.00 var Anne Sofie og Tommy rette ektefolk og fikk drømmebryllupet. 


Men det er ikke alle som har vært like heldige da de skulle gi sitt ja på den store dagen. Reddit spurte nylig brukerne sine: Dere som er gift, hva er den sykeste forespørselen du har fått av en av bryllupsgjestene dine?

En Redditbruker skriver at hans svigermor prøvde manipulere sin datter til å bli ført ned alteret av morens daværende kjæreste i stedet for sin far.


En annen skriver at de aldri så noe til bryllupskaken fordi deres egen bestemor begynte å servere kaken samtidig som brudeparet fortsatt ble tatt bilde av.


«Svigerinnen min møtte opp kvelden før bryllupet og prøvde å re-dekorere. Hun sa at dekorasjonene var "Trashy", og at hun likte verken serveringen eller stedet. Hun prøvde til og med å overbevise kona om å late som vi slo opp for at hun kunne planlegge hele bryllupet på nytt. Vi måtte tilslutt kaste henne ut av bryllupet, og be henne ikke komme til selve bryllupet.» 


– Grandtanten min ringte og spurte bruden om hun kunne hente henne på flyplassen... fire timer før bryllupet. Det finnes taxier, tante!


Videre skriver noen «Et par møtte opp i mottagelsen for seint for middagen, den var allerede over, så de gikk inn i restauranten på hotellet og satte regninga for middagen på bryllupet.» 


«På vårt bryllup var det en kollega av meg, en full jævel, som dro fingeren gjennom kaka for å smake. Vi rakk ikke en gang å skjære den.»


Flere kanaler