TRIKS: Det var bare å lese på bruksanvisningen, sier Marit.
TRIKS: Det var bare å lese på bruksanvisningen, sier Marit. Foto: Skjermbilde/Privat
Alle som fryser ned isbiter i poser kan kjenne igjen frustrasjonen når man skal få isbitene ut av den trange posen og opp i glasset. Isbitene flyr utover og havner alle andre steder enn i glasset. Helt til nå.

Marit Dahl Sivertsen hadde gjort samme feil som resten av Norge, helt til hun leste på bruksanvisningen bak på pakken, sier hun til iFinnmark.

Dahl Sivertsen forklarer at det var en «Nei, er det mulig?» opplevelse. Og bestemte seg for å dele i et innlegg på Facebook slik at flere kunne se trikset.

«Man drar rett og slett i kantene på posen, så slites isbitepose-veggene av, og du sitter ingen med romslig og lett håndterlig pose», forklarer Marit.


Facebook-innlegget er nå sett over 1,3 millioner ganger, og har nesten 5000 kommentarer som viser at det var flere enn bare Marit som har åpnet posene feil hele livet.

«Ja er det mulig... dette må jeg teste ut. Ikke noe vits å skyte isbitene på gulvet hver gang» skriver noen i kommentarfeltet.

«Ting blir jo så mye enklere!» skriver en annen. Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler