Hendelsen er som tatt ut av filmen «Snakes on a Plane», kultfilmen som gjorde at alle med slangefobi holdt seg langt unna både fly og kino i 2006.

For under innenriksflyvning fra mexicanske Torreon til hovedstaden Mexico City, dukket det plutselig opp en blindpassasjer fra taket i kabinen, skriver nyhetsbyrået AP.


Se video her - artikkelen fortsetter under.
Fikk prioritert landing
En grønn slange på rundt en meter, hadde sneket seg med på flyturen, og sørget nok for høyere puls blant passasjerene. Men passasjer Indalecio Medina, som først delte videoen av hendelsen på Twitter, sier til AP at det aldri var noen panikk å spore.

– Det var skremmende, men folk holdt seg rolige etter som den holdt seg i det området, og ingen ble paniske, sier han, før han la til at noen reiste seg opp for å se hva slags reptil det var.


Piloten meldte fra til flytårnet, og fikk en prioritert landing. 10 minutter før skjema var flyet på bakken, og passasjerene kunne forlate flyet via bakdøra.

Flyseslapet Aeromexico sier i følge AP, at de nå skal etterforske hvordan slangen kom seg inn i kabinen, og ta grep som hindrer at dette skjer igjen.


Husker du ikke «Snakes on a Plane»? - her er traileren!


Flere kanaler