DELES MED FAMILIE: Kali ville bare dele videoen med familien. Det gikk ikke helt etter planen!
DELES MED FAMILIE: Kali ville bare dele videoen med familien. Det gikk ikke helt etter planen! Foto: Skjermdump Facebook
Ny teknologi kan være utfordrende, noe Kali Kanongatas fra California fikk erfare denne uken da han skulle filme konas fødsel.


Han ville nemlig overføre konas fødsel via en privat Facebook Live-video, til familien på Tonga i Stillehavet, hvor Kali opprinnelig er fra.

Men livesendingen var absoulutt ikke privat, og i skrivende stund har rundt 300.000 mennesker sett videoen på Facebook.

Artikkelen fortsetter under bildet
fødsel
DELT PÅ NETTET: Det spørs om det var dette Kali hadde planer om å dele med hele verden på nettet. Foto: Skjermdump Facebook

«Fortsett å presse!»
Først oppdaget ikke 36-åringen at han ikke hadde gjort videoen privat, men da seerantallet gikk rett i taket skjønte han kjapt at det var noe som ikke gikk helt som planlagt med filmingen.


– Jeg tenkte, så lenge jeg holder dette barnevennlig er det jo noe man blir glad av. Det er jo så mye negativt på Facebook, forteller han til People.com.

Avviser kritikk
Kali avviser, i følge People.com, at han har utlevert kona, i en situasjon hun kanskje ikke ville dele med resten av verden.

– Vi bare ler av kritikken. For mange år siden hadde vi offentlige fødsler på øya, i vannet. Jeg er ikke så bekymret for å måtte skjule dette, ettersom min kultur har gjort dette i tusenvis av år.

Forøvrig, den ferske guttepjokken til Kali og kona Sarah Dome har fått navnet Ngangatulelei HeKelesi og om du av en eller annen grunn ønsker å se hvordan en fødsel er, så kan du se Kali's klipp under!Flere saker

Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa Stadig flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa. Fredag 13.12 2019
Flere kanaler