FØDER UTE: Hele fødselen av Simone sitt fjerde barn ligger ute på YouTube. Du kan se videoen nederst i saken.
FØDER UTE: Hele fødselen av Simone sitt fjerde barn ligger ute på YouTube. Du kan se videoen nederst i saken. Foto: Skjermdump YouTube
Det skriver firebarnsmor Simone Thurber (43) i starten av sin YouTube-video. Den viser fødselen av hennes datter, som nå er fire år gammel.

Det er Simone sin mann som har filmet hele fødselen. Han døde senere av kreft og det var da hun bestemte seg for å legge ut videoen på internett, skriver Ekstrabladet

– Da 50 personer så videoen tenkte jeg at det var merkelig at venner og familie hadde sett meg naken. Da den nådde 500 visninger var jeg sjokkert, forteller hun til Daily Mail

Nå er det over 50 millioner som har sett videoen av den naturlige fødselen. Klippet er 22 minutter langt og viser Simone fra hun begynte å få veer og til datteren er født.


Ikke bare positivt
Det hele finner sted i regnskogen Daintree i Australia. Simone hadde ikke en doktor til stede og brukte heller ikke smertestillende. 

Mange har sett videoen, men responsen er ikke utelukkende positiv. I kommentarfeltet på YouTube skriver en kvinne følgende:

«Takk. Dette overbeviste meg om at mitt valg om å ikke få barn er den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang».

En annen skriver at hun alltid har ønsket seg barn, men at hun etter å ha sett denne videoen har sine tvil.


Mange har reagert på videoens intime innhold og den har også fått aldersgrense på YouTube. Men Simone tar seg ikke nær av kritikken.

– Det var en svært intim og rørende fødsel. Hvis min video kan hjelpe andre kvinner som er gravide blir jeg glad, sier hun til Daily Mail. 

Under kan du se hele fødselen, men det er sterke bilder.Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler