GRÅT: Filippa Johansson ble lei seg da hun innså hvordan håret hennes så ut etter klippen.
GRÅT: Filippa Johansson ble lei seg da hun innså hvordan håret hennes så ut etter klippen. Foto: Privat
20 år gamle Filippa Johansson fra Kristianstad i Skåne hadde spart håret i fire år for å få den lengden hun ønsket.

Hun oppsøkte en frisørsalong i nærheten for å få klippet noen millimeter, men besøket endte i gråt og sinne.

«Det så helt korka ut. Det så ut som et barn hadde klippet meg, og på den ene siden var det klippet betydelig mer. Min første tanke var at slik kan jeg ikke vise meg for noen, sier Johansson til Lokaltidningen.

20-åringen, som ikke hadde vært hos noen frisør siden hun var 16 år, oppsøkte salongen for å få klippet tuppene på håret som hun lenge hadde spart til. Da Johansson kom, mente frisøren at håret så slitt ut, og foreslo derfor å klippe det opp.

– Det gikk jeg med på, men forutsetningen var at det ble gjort diskret og at det ikke ble tatt for mye, sier Johansson til P4.

Saken fortsetter under bildet
filippa
FØRSTE OG SISTE GANG: 20-åringen sier hun aldri kommer til å besøke den aktuelle frisørsalongen igjen. Foto: Privat

Fikk pengene tilbake
Allerede underveis i klippingen mente imidlertid 20-åringen at det var tatt mer på den ene siden enn på den andre. Hun betalte for seg før hun gikk, men etter en ny titt i speilet i bilen, valgte hun å gå inn og kreve pengene tilbake. Det fikk hun.

– Dette er nok den verste klippen jeg har sett. Så dårlig kan ingen med utdanning klippe et hår. Jeg fikk pengene tilbake, men håret mitt ble ødelagt. Og da jeg viste det til sjefen i salongen, syntes han det så bra ut. Hvis han svarte ærlig, bør han nok finne seg en annen jobb, sier Johansson.

Heldigvis for Filippa Johansson, fikk hun kontakt med en annen frisørsalong i nærheten, som hjalp henne med å «rette opp» skaden så godt det lot seg gjøre.

– Jeg hadde ikke noe valg, jeg måtte klippe det kort. Den forferdelige klippen synes ikke lenger, men håret mitt er kort, og det var ikke akkurat planen da jeg gikk til frisøren for å klippe tuppene. Det var første og siste gang jeg gikk dit, og jeg kommer aldri å anbefale noen å dra dit, sier Johansson til Lokaltidningen.


Eieren: – Må regne med dette
Eieren av salongen mener Filippa var for rask til å oppsøke en annen salong, og mener hans ansatte burde fått prøve å rette opp selv.

Han sier også at de har holdt på i mange år, og at man i denne bransjen må regne med at enkelte kunder ikke blir fornøyde.

– Men vi har aldri opplevd at noen har reagert slik denne jenta gjorde, forteller han til Lokaltidningen.

Johansson har vært i kontakt med frisørsalongen én gang etter episoden.

– Jeg ringte eieren og krevde hårforlengelse, ettersom de hadde ødelagt håret mitt. Han svarte at han syntes klippen var fin, og slang på røret, sier 20-åringen til P4.

Hun anslår at 20-30 cm av håret ble klippet av i løpet av den famøse frisørtimen. Dermed er det bare å begynne sparingen igjen.

– Det kommer jo til å ta lang tid, men jeg har lyst på langt hår igjen.

filippa
FØR: Slik så Filippa ut før hun gikk til frisøren - etter å ha spart i fire år. Foto: Privat

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler