FOTOGEN: Lille Stan (19 mnd) har vokst opp med en far som er fotograf. Nå har han selv tatt over stafettpinnen.
FOTOGEN: Lille Stan (19 mnd) har vokst opp med en far som er fotograf. Nå har han selv tatt over stafettpinnen. Foto: Privat
Vi har alle vært små, men det er ikke så lett å huske hvordan man oppfattet verden da man selv stabbet rundt i sko med borrelås. Det har fotograf Tim Jones forsøkt å gjøre noe med. 

Han jobber selv som fotograf og valgte å gi et kamera til sin sønn, Stan Jones (19 mnd). På den måten fikk han dokumentert hvordan verden ser ut fra sønnens perspektiv. 

Saken fortsetter under bildet
Stan og hunden
TIDLIG KRØKES: Tim Jones tok noen bilder av sønnen Stan mens han gjorde seg kjent med kameraet. Foto: Privat


Bildene har blitt delt av flere medier, som Independent og ABC News, og går nå sin seiersgang på internett. Tim Jones jobber som fotograf i den britiske hæren og håper nå at han vil kunne gi sine fotokunnskaper videre til sønnen, skriver svenske Expressen

Bildene som sønnen, Stan, tok ble først publisert på Tim sin egen blogg. Der skriver han at det virket som sønnen koste seg som fotograf.

«Han vandret rundt i huset og hagen, knipset bilder og sa «cheese» til alt og alle. På et tidspunkt greide han å endre kamerainnstillingene til sepia. Jeg gjetter på at han følte seg en smule prentensiøs og ville endre stilen på sine bilder», skriver far Tim Jones i blogginnlegget. 

Saken fortsetter under bildet
Liten gutt med kamera

Bildene Stan tok kan du se under. Len deg tilbake og se hvordan verden ser ut for en ettåring. Alle bildene er publisert med tillatelse fra Tim Jones.  

Stan

Stan

Stan

Stan

Stan

Stan

Stan


Flere kanaler