LURT: Det er nok mange som skulle ønske de hadde kommet på det sammen som denne faren.
LURT: Det er nok mange som skulle ønske de hadde kommet på det sammen som denne faren. Foto: Skjermdump Instagram/Latenotes Seth King
Siden lanseringen i juli har verden stadig blitt mer og mer overtatt av «Pokémon Go». Folk vandrer rundt med nesa i mobilen og samler seg rundt fontener, i parker og andre steder hvor det finnes såkalte «gyms». 

En far har forstått at du ikke kan kjempe mot «Pokémon Go», du må jobbe med det. Derfor har han skapt «Chorékémon Now», et spill som går ut på å hjelpe til med huslige oppgaver hjemme, skriver Huffington Post.


«Gotta do èm all!»
Navnet spiller på det engelske ordet «chores», som betyr plikter. Barna til Seth King kan fange skapninger som «Floormander», «Toiletascrub» og «Dishmanitan» ved å utføre plikter i huset. 

«Desperate tider krever desperate tiltak. Jeg har aldri sett mine små gutter mer motivert», skriver King under bildet han har lagt ut på Instagram.

Saken fortsetter under bildet

Over 3000 har likt bildet og det er nok flere foreldre som kan tenke seg å kopiere ideen. Seth King er dog ikke den eneste som har sett potensialet i «Pokémon Go». Tidligere i sommer skrev P4 om megleren som brukte spillet for å selge en bolig.

Flere kanaler