28 år gamle Georgïa Shortall fra Albuquerque i New Mexico, USA, skulle bare ta et bilde av gravidmagen sin. Det skulle hun sende til en venninne – men resultatet ble noe annerledes enn tiltenkt.

Årsaken? En ekstra kroppsdel hadde sneket seg med.

– Jeg snakket med en venninne på telefonen om hvor stor kulen på magen føltes, og sa at jeg skulle ta et bilde. Jeg tok bildet, så på det, og sendte det, og da poengterte venninnen min det, sier Georgïa til Huffington Post.

Men tilfeldighetene skulle ha det til at akkurat idet hun tok bildet, så sprang sønnen hennes Freddie forbi i bakgrunnen. Dermed endte den vordende tobarnsmoren opp med et noe mer humoristisk bilde enn det som var planen.

Guttens ene ben har nemlig lurt seg med på bildet, og dermed ser det ut som 28-åringen har fått en kroppsdel som strengt tatt er mer vanlig at menn har enn kvinner.

Saken fortsetter under bildet.

Men denne detaljen så hun ikke før venninnen påpekte det på telefon.

– Hun så på det mens vi pratet sammen, og lo og spurte hva jeg prøvde å vise henne, forteller 28-åringen til Metro.

Det var TV 2 som først omtalte saken i Norge. Etter at Georgïa ble gjort oppmerksom på bildetabben, la hun bildet ut på Facebook og skrev «Når beinet til sønnen din... Endrer et bilde». Til nå har innlegget fått over 300 likerklikk, og folk fra hele verden har kommentert at de synes det er ekstremt komisk.

– Beste bildet noensinne, skriver en, mens en annen skriver:

– Jeg tisset bokstavelig talt på meg av latter da jeg så dette.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler