Det skriver Harriet i et Facebook-innlegg som tar for seg hele situasjonen og som nå har blitt delt over 52.000 ganger, skriver BT.

Det var forrige lørdag at Harriet Rae, som bor i Cornwall i England, var på handletur. Da hun kom inn i en butikk kunne hun ikke unngå å høre at to av de kvinnelige ansatte lo og gjorde narr av henne. 


Mange ville kanskje blitt lei seg og latt som ingenting, men Harriet valgte en annen løsning. Hun stilte seg foran dem, og smilte. 

«Til de to jentene som jobbet i Truro Superdrug i ettermiddag. Bare slapp av, jeg hørte kommentarene deres om mitt utseende og min shorts. Dere snakket høyt nok til at de fleste hørte», begynner hun Facebook-innlegget som har blitt svært populært. 

Videre beskriver hun at ansiktsuttrykket til de to butikkansatte avslørte at de ikke var forberedt på det store, «cheesy» smilet Harriet ga dem.


Hun er opptatt av at jenter skal være snille mot hverandre og spre kjærlighet.

– Så som svar på deres kommentarer sender jeg litt kjærlighet tilbake. Hvis dere selv hadde ordnet deres hår og sminke på jobben i dag er dere begge to veldig talentfulle, avslutter Harriet. 

Hun har siden snakket med de ansatte ved Superdrug sitt hovedkontor og de har beklaget det som skjedde.

Hele innlegget til Harriet kan du lese under.