HELTEN: Kate gikk tom for bensin. Det var da Johhny kom til utsetning.
HELTEN: Kate gikk tom for bensin. Det var da Johhny kom til utsetning. Foto: GoFundMe/Kate McClure
Da 27 år gamle Kate McClure gikk tom for bensin midt på motorveien for en stund tilbake, var det hjemløse Johnny Bobbitt Jr som kom henne til utsetning. 

Brukte sine siste 20 dollar
27-åringen gikk langs veien for å finne en bensinstasjon da hun støtte på Johnny. Han ba henne gå tilbake til bilen, låse dørene og vente til han kom tilbake.

En liten stund senere kom han tilbake med en rød bensinkanne som han hadde brukt sine siste 20 dollar på. 

Kate ble rørt av mannens vilje til å hjelpe og bestemte seg derfor for at det nå var hennes tur til å hjelpe ham. Hun opprettet derfor en GoFoundMe-side, der folk frivillig kan donere penger for å gi mannen et bedre liv.

«Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre mer for denne uegoistiske mannen, som gjorde alt han kunne for å hjelpe meg den dagen. Han er en så fantastisk fyr, og hver gang  jeg snakker med ham, får jeg mer og mer lyst til å hjelpe ham», skriver Kate i beskrivelsen.


Mer enn 2 millioner kroner
I løpet av kun 13 dager har det blitt samlet inn svimlende 288.000 dollar (ca 2,3 millioner kroner). I skrivende stund har 9943 personer donert penger til den tidligere brannmannen.

Da innsamlingsaksjonen passerte 769 dollar, la Kate ut en video som viser hvor utrolig takknemlig Johnny er for det innsamlede beløpet. 

– 769 dollar? Fy flate. Det er helt utrolig, sier den hjemløse mannen.

Nå har altså beløpet blitt betydelig mye større.
Flere kanaler