ISKALDT: Kvinnen som oppdaget at hennes lokale iskrembutikk holdt stengt på kvelden på nyttårsaften ble svært skuffet.
ISKALDT: Kvinnen som oppdaget at hennes lokale iskrembutikk holdt stengt på kvelden på nyttårsaften ble svært skuffet. Foto: Shutterstock
Vi har alle opplevd å ha skikkelig lyst på noe for så å finne ut at det er umulig å få tak i. Det kan være en parfyme som plutselig forsvinner fra markedet, en kino som ikke har popcorn, eller en butikk som har stengt når du skulle ønske den var åpen.

Sistnevnte var tilfellet for en australsk kvinne som har et pasjonsfylt forhold til sine lokale iskrembutikk. Alt hun ville var å kjøpe seg litt iskrem på nyttårsaften, men skuffelsen ble stor da hun oppdaget at iskrembaren var stengt, skriver Metro

«Er du virkelig lei deg for at du har stengt klokken seks på nyttårsaften. Er du?», sier kvinnen i telefonbeskjeden som ble funnet på svareren til «Gelato Messina» sin butikk i Fitzroy, Melbourne, Australia.

Hun fortsetter med å fortelle at hele hennes nyttårsaften nå er ødelagt på grunn av at de holder stengt.

«Jeg hadde planer om å kjøpe minst 1,5 liter med Messina-iskrem, som jeg gjør hver uke. [...] Jeg har et seriøst forhold til Messina. Messina har vært der for meg gjennom de tøffeste periodene av livet mitt», sier kvinnen gråtkvalt på telefonen.

Når vi ser hva de byr på av frosne fristelser er det ikke vanskelig å skjønne kvinnens skuffelse.

Saken fortsetter under bildet


Hele den fantastiske telefonbeskjeden kan du høre under.

Saken fortsetter under postenIskremkjeden «Gelato Messina» er svært populær i Australia og Facebook-innlegget der de har lagt ut lydklippet har fått stor oppmerksomhet. I skrivende stund har nesten 9000 likt det og over 1500 har delt innlegget.

Til kvinnen som har sendt inn telefonbeskjeden, i skrivende stund er hennes identitet ikke avslørt, beklager de så mye og sier at de er glad i henne også og håper de kan bli sammen igjen. 

Det er mange som kommenterer og mener dette er et reklamestunt fra iskremkjeden selv, men det benekter de i sosiale medier. 

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler