KLAGET: Det nyforlovede paret var ikke fornøyd med fotoseansen.
KLAGET: Det nyforlovede paret var ikke fornøyd med fotoseansen. Foto: Privat
Etter at Katie Liepold og Jon Kistler fra Ohio i USA forlovet seg tidligere i høst, fant de ut at de ville leie en fotograf for å ta noen profesjonelle bilder.

Valget falt på en fotograf i nærheten, som tilbød en to timers fotoseanse for 600 dollar (ca 4.700 kroner).

Da de fikk se bildene, ble de imidlertid alt annet enn fornøyde. Liepold hevder flere bilder var skjemmet av dårlig lys og var ute av fokus, i tillegg til at de var tatt fra «rare vinkler». 

Men verst av alt; fotografen hadde brukt Photoshop på kroppene deres.

– Hun redigerte bildet og gjorde oss tynnere. Hun fjernet sikkert 13-14 kilo fra hver av oss, forteller Katie Liepold til News 5 Cleveland.

Saken fortsetter under bildene
forlovet par
REDIGERT: På bildet til høyre har fotografen fjernet noen kilo fra både Katie og Jon. Foto: Privat

Paret kontaktet fotografen og fortalte at de var lei seg og såret over redigeringen. De fikk da tilbud om å heve kontrakten, mot at fotografen fikk 150 dollar (ca 1.200 kroner) for selve fotoseansen.


Latterliggjorde paret på nett
Historien stopper likevel ikke her.

Få dager etter ble paret oppmerksomme på et innlegg fotografen hadde postet i en Facebook-gruppe for bryllupsfotografer.

«Og folk lurer på hvorfor jeg har trappet ned fotovirksomheten», starter hun teksten med. Hun fortsetter med å fortelle at hun hadde tatt bilder av et «sykelig overvektig par» og at det var vanskelig å få gode bilder når de knapt klarte å holde hodene tett inntil hverandre.

Saken fortsetter under innlegget
innlegg
Foto: Skjermdump

Har unnskyldt seg
Innlegget ble senere slettet, men da var skaden allerede skjedd.

– Dårlig lys og uklare bilder er ikke forårsaket av fedme. Jeg betalte ikke 150 dollar for at hun skulle gjøre narr av meg på nettet, sier Katie Liepold.

Fotografen har ikke ønsket å bli intervjuet i mediene, men hun skal overfor News 5 Cleveland ha beklaget at hun redigerte bildene slik at paret framsto tynnere.

P4 har vært i kontakt med Liepold, som har gitt sin tillatelse til at vi trykker bildene.


nyforlovet
Foto: Privat

Flere kanaler