SMART: Linnéa Claeson (24) er lei av slibrige henvendelser fra menn på nettet. Hun har derfor funnet flere smarte triks for å svare dem.
SMART: Linnéa Claeson (24) er lei av slibrige henvendelser fra menn på nettet. Hun har derfor funnet flere smarte triks for å svare dem. Foto: Privat/Instagram: @assholesonline
Linnéa Claeson (24) spiller håndball på elitenivå i Sverige og står bak Instagram-kontoen «Assholesonline».

Vi har tidligere skrevet om hvordan hun stoppet kjeften på «snuskeste nettgubber», og nå har 24-åringen slått til igjen, ifølge Expressen.

Hun ble nemlig tilbudt penger for å sende en fremmed mann, som hadde skrevet til henne på Facebook, et bilde med hud. Mannen var villig til å betale 1000 kroner for bildet. 

Den grisete mannen trodde han fikk et bilde som avtalt, i stedet ble hele samtalen lagt ut på Instagram.

Saken fortsetter under bildet


Gammelt triks
- Det var et gammelt triks vi brukte i studietiden, så jeg trodde ikke han ville gå på det, sier 24-åringen til den svenske avisen. 

Hendelsen fant sted rundt klokken ett om natten. Til avisen sier hun at hun hadde begynt å bli litt overtrøtt og tenkte hun skulle ha det litt morsomt med personen som spurte om bilder. 

- Mannen var kanskje trøtt han også, for han så bare hud og ville ha mer bilder, sier Claeson til Expressen

Bildet av samtalen er ifølge Claeson fjernet av Instagram tre ganger(!), og nå ligger en fjerde, sensurert utgave av samtalen ute på Instagram-siden hennes.