DRAMATISK: Da Malin lørdag kveld ville pynte seg med sin nyinnkjøpt topp tok kvelden en dramatisk vending.
DRAMATISK: Da Malin lørdag kveld ville pynte seg med sin nyinnkjøpt topp tok kvelden en dramatisk vending. Foto: Privat
Malin Kvernplassen (31) har ofte handlet varer på nett, men i helgen fikk hun et plagg i posten som hun sent vil glemme. Grunnen var ikke at plagget satt som et skudd. 

Da Malin fikk leveringen fra nettbutikken Wish i helgen valgte hun å ta på seg den nye toppen med én gang. Det skulle hun ikke ha gjort, viste det seg utover kvelden, skriver Aftonbladet

Etter kort tid ble den svenske kvinnen veldig rød i huden og fikk flammende eksem i ansiktet og nedover halsen. Etter en stund spredde eksemen seg til armene. 

– Etter en stund forsto jeg at utslettet kom på grunn av den nye toppen. Da tok jeg den av meg og dusjet før jeg gikk til sengs, forteller Malin Kvernplassen til P4.

Saken fortsetter under bildet
Malin Kvernplassen
SÅ RØDT: Malin Kvernplassen tegnet med kulepenn rundt utslettet sitt for å se hvordan det utviklet seg i løpet av kvelden. Foto: Privat


Ikke hørt noe fra butikken
Da hun våknet dagen etter var utslettet borte, men hun kontaktet likevel nettbutikken for å høre om dette var noe de hadde erfaring med. I skrivende stund har hun ikke hørt noe tilbake fra nettbutikken. 

– Jeg har aldri opplevd dette før, enda jeg har kjøpt en lik trøye tidligere, forteller Kvernplassen.

Nå er hun opptatt av å advare andre om at det er viktig at man alltid vasker det man kjøper før man bruker det. 

– Tenk om noen hadde kjøpt babyklær og et barn hadde fått disse utslettene, det hadde vært mye verre. Man må vaske alle klær, det har jeg ikke tenkt på tidligere, forklarer hun til Aftonbladet. 


Flere kanaler