GULLFUNN: Den australske mannen ante ikke at han hadde kjørt rundt med millioner i bilen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock
GULLFUNN: Den australske mannen ante ikke at han hadde kjørt rundt med millioner i bilen. Illustrasjonsfoto: Shutterstock
For mange menn er bilen noe av det viktigste å holde rent, men det er ikke så mange som finner millioner av kroner mens de støvsuger gulvmattene. 

Det gjorde en australsk mann, i alle fall indirekte. Mens han vasket bilen fant han nemlig igjen noen gamle plastposer og innholdet viste seg å være svært verdifullt.

– Lottokupongen hadde gjemt seg på bunnen av posen og jeg ante ikke at den var der, forteller mannen, som ønsker å være anonym, til australske News.com


Kupongen var kjøpt i januar 2016, men det var altså først 13 måneder senere mannen oppdaget den og gikk inn på internett for å finne ut om den hadde gitt noen gevinst. 

Det viste seg at han hadde vunnet over en million australske dollar, noe som tilsvarer over syv millioner norske kroner. 

Eieren av butikken der kupongen ble kjøpt, Cheryl Tuckerman, er lettet over at den 13 måneder lange søken etter vinneren av storgevinsten er over, skriver danske BT. Og den australske lottovirksomheten «NSW Lotteries» oppfordrer nå alle Lotto-spillere til å sjekke gamle kuponger.

Den ferske millionæren, som også er bestefar, skal bruke pengene på barn og barnebarn.

– Jeg er så glad for at jeg ikke bare kastet de gamle posene, fortalte ham til News.com.


Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler