UTRADISJONELL: Mathias Risberg (26) ønsker å leve i pakt med naturen - og mener det er riktig å ha sex i og med skaperverket.
UTRADISJONELL: Mathias Risberg (26) ønsker å leve i pakt med naturen - og mener det er riktig å ha sex i og med skaperverket. Foto: Skjermdump/YouTube/Kanal 5
Vi mennesker er forskjellige.

TV-programmet «Outsiders» på svenske Kanal 5 omhandler personer som velger å leve litt annerledes enn folk flest - eller har avvikende seksuelle preferanser.

Blir opphisset
I den kommende episoden av serien får seerne møte Mathias Risberg, som lever som frivillig hjemløs.

- Jeg elsker å være ute i naturen. Av og til blir jeg så opphisset av den at jeg blir kåt. Det er herlig at man kan få reisning av en vakker blomst, sier 26-åringen.

I klippet ser man hvordan Risberg kler av seg og blir opphisset av å være ute i naturen. Han klemmer et tre og setter seg på en stein mens han høylytt nyter nærheten.

- Det føles som at jeg, Gud og steinen går i ett.


Saken fortsetter under videoen


Vil bo på sydhavsøy
26-åringen er kristen, og tiltrekkes av skaperverket.

- Det er som om Gud sier «ja, du får lov til å ha sex med naturen». Jeg kjenner at sex i naturen og i skaperverket er greit. Kroppen min har kommet hjem, jeg og penisen min, hele jeg kjenner dette, forteller han.

Risberg forteller til Aftonbladet at han planlegger å reise til en sydhavsøy og leve naken og i pakt med naturen.

- Drømmen er å bli en megakjent stripper i Las Vegas, og så leve i naturen halve året. Jeg har valgt å leve på denne måten resten av livet.

PS! Du kan se hele episoden av «Outsiders» her (ekstern lenke).


Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler