Megler Cathrine Haavelsrud i Schala & Partners har gått for en svært moderne vri i denne boligannonsen.

Lokker med Pokémon
Boligannonsen ser tilsynelatende helt normal ut, men leser man teksten nøye oppdager man at megleren har sneket inn noen svært dagsaktuelle lokkemidler.

– Du får nærhet til ca. 8 Pokémon-stops innenfor en radius på ca. 500 meter og ett Pokémon-gym rett utenfor leiligheten! Tren, kjemp og vinn i komfortable omgivelser, din egen stue!, skriver Haavelsrud i annonsen.

Pokémon-gymmet er også inkludert i felleskostnadene, på lik linje med blant annet varmtvann, kabel-TV og kommunale avgifter.


P4 har snakket med megler Haavelsrud som sier at hun kom på ideen sammen med selgerne.

– De synes begge de virket interessant å prøve det, så det blir spennende å se hvordan markedet responderer, forklarer Haavelsrud.

Ideen kom da megleren så utrolig mange folk som gikk rundt på mobilene sine i området. I dialog med selgerne kom de frem til at det måtte ha noe med Pokémon å gjøre, og fant etterhvert ut at boligområdet er en gullgruve for Pokémon-spillere. 

Spent på responsen
Nå er Haavelsrud spent på å se hvor mange som dukker opp på visningen, og om de dukker opp fordi de faktisk er interessert i å kjøpe leiligheten.

– Jeg gleder meg til å se hvor mange som kommer på visning, og hvor mange som kun kommer for å spille Pokémon Go, ler Haavlesrud.

Haavelsrud spiller ikke Pokémon Go selv, men kan avsløre at hun nå kan nærmest alt som er å kunne om spillet.

– Jeg har satt meg godt inn i spillet i tilfelle noen av de som kommer på visning faktisk lurer på noe Pokémon-relatert, forteller hun.

Videre forteller megleren at hun har tro på at det kan funke, fordi leiligheten er et svært godt førstegangsskjøp og hun mistenker at det kan være midt i Pokémon-målgruppen.


Haavelsrud forteller også at hovedmotivasjonen bak påfunnet er å forhåpentligvis skille seg ut i et trykket boligmarked, men legger til at hun storkoste seg da hun skrev annonsen.

– Jeg holdt på å dø av latter da jeg satt hjemme alene på kveldstid og skrev dette, ler hun.