FIKK HAT: De to venninne ble hetset etter at Georgia Gibbs (t.h.) delte dette bildet på Instagram.
FIKK HAT: De to venninne ble hetset etter at Georgia Gibbs (t.h.) delte dette bildet på Instagram. Foto: @any.body_co / Instagram
De australske modellvenninnene Georgia Gibbs og Kate Wasley har i årevis tatt bilder sammen.

Men da Georgia for et par måneder siden la ut et bilde på Instagram av de to, reagerte flere kraftig i kommentarfeltet, og beskyldte henne for å redigere bildet slik at hun så tynnere ut og venninnen tykkere.

Nå slår venninnene tilbake på sin nye konto, der de hyller kvinnekroppen som den er, skriver danske BT.

– At et bilde av to personer gikk viralt bare fordi det er to forskjellige kroppstyper har sjokkert meg, skriver de i posten.


Dette bildet startet rabalderet - nå har kvinnene delt bildet på sin nye  felleskonto, og tar et oppgjør med haterene:

Hyller kvinner
Til australske Daily Mail Australia sier de to kvinnene at de lever ganske like liv, de trener, spiser stort sett de samme og har samme type jobb. Forskjellen sier de er bare det at de har forskjellige kroppstyper.

Nå har de gått sammen med fotografen Chris Mohen og tatt en hel del bilder til Instagram-kontoen any.body_co, som er ment som en hyllest til kroppen, uansett størrelse og fasong.

– Vi vil gjerne at jenter og kvinner skal slutte å sammenligne seg med andre, for vi er alle sammen vakre og unike på vår helt egen måte, sier Kate Wasley til den australske nettavisen.

På en uke har den nye kontoen fått over 90.000 følgere, og i kommentarfeltet er det bare positive tilbakemeldinger.

Sunday morning coast walks?? #healthoversize #LoveAnyBODY

A post shared by Any Body ?? (@any.body_co) onFlere kanaler