BLOMSTER, ELLER?: Datteren oppdaget noe helt annet enn blomster på morens nye puter.
BLOMSTER, ELLER?: Datteren oppdaget noe helt annet enn blomster på morens nye puter. Foto: Reddit
Har du noen gang sett skjulte mønstre i tapetet eller gardinene? Vel, du har kanskje ikke oppdaget det samme som Reddit-brukeren «Waffle Twat».

– Mamma kjøpte disse putene
De hvite og blå putene ser veldig uskyldige ut, og det kan tenkes at moren som kjøpte disse var veldig fornøyd. Men mon tro om hun ikke ble litt flau da datteren oppdaget at i blomstrene skjulte det seg peniser og testikler i ulike fasonger.

Over bildet skrev hun: «Mamma kjøpte disse pynteputene..».

Saken fortsetter under bildet.
penis
BLOMSTER ELLER PENIS?: Moren trodde hun kjøpte puter med blomstertrykk, men datteren oppdaget brått at de var fylt med peniser. Foto: Reddit

Kommentarene har røynet på og noen oppdaget straks det skjulte mønstret, mens andre mener at det er så åpenbart at de tror moren var fullt klar over hva hun hadde kjøpt. 

Ingen glipp
At mange ser peniser er ikke en glipp fra produsenten. Putene er nemlig markedført som «Blomstrete penismønstret blå pyntepute».

Moren leste nok ikke produktbeskrivelsen før hun dro bankkortet, men en ting er sikkert; pynteputer har brått blitt mer interessante for noen.

– Jeg tenkte først at puter er kjedelige og orket ikke å klikke meg inn på bildet. Så tenkte jeg; det må være peniser involvert og åpnet putebildet, og ble ikke skuffet. Det kommenterer en spøkefull bruker på Reddit.Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler