RASENDE: Pernille Klein (25) oppdaget tegnestiften etter at hun hadde vært hos legen med sønnen.
RASENDE: Pernille Klein (25) oppdaget tegnestiften etter at hun hadde vært hos legen med sønnen. Foto: Facebook
For et par uker skrev vi om en britisk småbarnsmor, som ble sjokkert da hun oppdaget at noen hadde satt tegnestifter under et offentlig stellebord. Den lille babyen begynte å skrike og fikk fem hull i huden.

Nå har en lignende episode skjedd også i Norden.


Barnevognen var dekket
Danske Pernille Klein (25) var nylig hos legen med sønnen (2 mnd), og satte barnevognen i gangen utenfor i rundt 20 minutter. Da hun kom tilbake, oppdaget hun noe som glinset i lammeskinnet som lå i barnevognen.

- Så jeg hånden nedi og ble stukket av en tegnestift som lå med spissen oppover, forteller en sjokkert 25-åring til Ekstrabladet.

Hun opplyser at barnevognen var dekket til mens hun var hos legen, og hun har derfor ingen tro på at dette skjedde ved et uhell.

Tegnestiften virket ny
- Den virket skarp og ny, som om den ikke var brukt før. Jeg forstår det bare ikke, at man kan få seg til å gjøre sånt mot små barn.

Pernille la ut et innlegg om saken på sin Facebook-side, hvor hun skriver om episoden.

«Jeg er ikke bare sur, jeg er rasende og sjokkert!!!! Samfunnet vårt er blitt fullstendig sinnssykt», skriver hun i posten.Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Flere kanaler