OPP-NED: Her sitter jenta bom fast mens hun venter på at brannvesenet skal dukke opp.
OPP-NED: Her sitter jenta bom fast mens hun venter på at brannvesenet skal dukke opp. Foto: GoFundMe
Det finnes mange historier om mer eller mindre vellykkede Tinder-dater, men Liam Smith fra Bristol i England har sannsynligvis den mest utrolige av dem alle.

Liam og jenta var først ute på en restaurant, hvor de spiste en bedre middag.

– Vi hadde en flott kveld og nøt hverandres selskap. Etter middagen, dro vi tilbake til leiligheten min for å drikke en flaske vin og se litt på tv sammen, skriver Smith i et innlegg.

Daten gikk fortsatt fint – helt til jenta måtte på do. Etter å ha vært borte en stund, kom hun tilbake svært stresset, og fortalte at hun hadde noe hun måtte si.

Fikk panikk
Det viste seg at toalettet ikke ville spyle ned, og at jenta derfor, i ren panikk, hadde plukket opp det hun hadde gjort fra seg, pakket det inn i papir og kastet det ut av vinduet.

Det store problemet var bare at leiligheten har doble vinduer, så den lille «stinkbomben» ble derfor liggende mellom to vinduer - hvorav det ytterste ikke er mulig å åpne.

Etter en kjapp vurdering, ble de to enige om at avføringen måtte ut – koste hva det koste ville. Smith forberedte seg derfor på å knuse vinduet med en hammer.

Da fikk imidlertid jenta en ny «god» idé. Ettersom hun hadde vært turner i flere år, mente hun at hun kunne klare å åle seg mellom de to vinduene, og få tak i den lille «pakken».

Saken fortsetter under bildet
vindu
TRANGT: Det var dårlig med plass mellom de to vinduene. Foto: GoFundMe

Bom fast
Det innerste vinduet på badet kunne bare åpnes på toppen, og det ble derfor en akrobatisk øvelse å komme seg inn.

– Hun kravlet inn med hodet først etter sin egen avføring, fikk tak i den og fikk kasten den over kanten og ned i doen der den kom fra. Hun ba meg hjelpe henne med å komme seg ut, så jeg tok rundt livet hennes og dro. Men hun satt fast. Helt fast. Uansett hvor mye vi prøvde, klarte jeg ikke å få henne opp, skriver Smith.

Etter 15 minutter begynte Smith å bli bekymret for datens helsetilstand, og valgte å ringe brannvesenet.

De var raskt på plass, men brukte nye 15 minutter på å få jenta løs. Hun kom imidlertid uskadet fra det hele, heldigvis.

Saken fortsetter under innlegget

Får råd til nytt vindu
For at brannvesenet skulle få henne ut, måtte de ødelegge baderomsvinduet til Smith, og han har derfor opprettet en GoFundMe-side for å samle inn de 200 pundene (ca 2000 kr) det koster å kjøpe nytt.

Ifølge Smith, som er student, er 2000 kroner et helt månedsbudsjett for ham. Han trenger likevel ikke å bekymre seg, for i skrivende stund er det samlet inn mer enn 1780 pund (ca 18.000 kr) på kronerullingen. Overskuddet skal gå til veldedighet, opplyser studenten.

Og hva med kjærligheten? Joda, paret, som må kunne sies å ha hatt en begivenhetsrik førstedate, har faktisk truffet hverandre igjen.

– Vi hadde en flott kveld på vår andre date, men det er litt for tidlig å si om hun er den rette. Vi kom i alle fall veldig godt overens, og hun er en flott jente. I tillegg har vi jo allerede vært gjennom de vanskelige tingene, sier Liam Smith til BBC.

Flere kanaler