SINT: Jenna Vecchio er forbannet etter at hun ble nektet å trene på treningsenteret.
SINT: Jenna Vecchio er forbannet etter at hun ble nektet å trene på treningsenteret. Foto: Skjermdump Facebook
– Det jeg har på meg, er ikke annerledes en det andre kvinner har. Hvorfor må jeg skifte bare fordi brystene mine er større en andre sine?

Det skriver Jenna Vecchio på sin Facebook-side, etter at hun i helgen ble nektet adgang til sitt lokale treningsenter, etter at personalet ba henne skifte til noe mer anstendig. 


Personalet skal ha oppsøkt Vecchio, da hun og ektemannen trente, og bedt henne skifte, ettersom hun sjenerte både de ansatte og andre som trente. Men Vecchio reagerer på at hennes topp ikke var annerledes en de andre sin, men at det heller var kroppen som var annerledes.Vecchio tok derfor til Facebook, og la ut bilder av seg selv i treningsklærene, hvor hun spør folk om de synes det er for vulgært. Posten er delt tusenvis av ganger, og kvinnen får stort sett full støtte fra folk.

Svarer på kritikken
Treningsenteret Movati, som nektet Vecchio å trene, har bekreftet, via sin talsperson Sean Whittal, at de ba kvinnen skifte antrekk, i følge The Mirror.

– Det viktigste for oss er at alle medlemmer har en positiv opplevelse hos Movati. Så da noen medlemmer klagde på Vecchios antrekk, tok vi kontakt med henne, og forklarte at hun ikke fulgte kleskoden vi har på våre treningssentre. Han sier også at det ikke var meningen å gjøre henne flau, og at de holder døren åpen om hun vil snakke om det som skjedde.


Til canadiske Metronews.ca, sier Vecchio at hun ikke kan noe for at brystene hennes virker store på hennes smale kropp, og hun legger til:

– Det føltes ydmykende. Jeg ble ukomfortabel og fornærmet.Flere kanaler