NEKTET ADGANG: En britisk mann ble nektet ombordstigning etter at han tok på seg alle klærene for å slippe bagasjegebyret.
NEKTET ADGANG: En britisk mann ble nektet ombordstigning etter at han tok på seg alle klærene for å slippe bagasjegebyret. Foto: Reuters
Britiske Ryan Carney Williams gikk litt for langt over streken da han i forrige uke prøvde å sno seg unna å betale for ekstra bagasje på turen fra Reykjavik til London, det skriver Chicago Tribunal.

Den kreative briten var nemlig raka fant, og tok derfor på seg ti skjorter, åtte bukser og flere jakker, slik at han skulle slippe å betale gebyret.

Men flyselskapet ble ikke imponert, og det hele endte med at Williams ble arrestert for ikke å ha fulgt pålegget om å fjerne seg fra British Airways-desken på flyplassen i Reykjavik, i følge Iceland Monitor.

Forskjellige versjoner
Personalet ved desken mente Willimas var frekk og uhøflig, mens briten på sin side mente han fint kunne reise med all bagasjen påkledd. Williams forklarer den voldsomme påkledningen at han var blakk etter å ha vært hjemløs på Island i over en uke.

Williams har lagt ut flere videoer fra hendelsen på sin Twitter-profil, hvor man tydelig kan se at han har kledd seg godt. 

Enden på visa ble at Williams kom seg tilbake til Storbrittania, med et ukjent flyselskap.

Flere kanaler