REGN: Finn barnet i deg og lek ute som man gjorde da man var liten
REGN: Finn barnet i deg og lek ute som man gjorde da man var liten Foto: Shutterstock
En rægnværsdag er en utmerket anledning til å finne på hyggelige ting med noen man er glad i. Det er også en gyllen mulighet til å få unna kjedelige gjøremål som man har utsatt i lenger tid.

Her har vi samlet 12 tips til hva du kan gjøre på en regnværsdag:


1. Spill brettspill
Regnværsdager er den perfekte anledning til å samle familien eller vennegjengen til en spillkveld! Hvis alle tar med spillene de har hjemme og samles kan dere spille hele dagen uten å bli lei.

2. Nyt en kopp kaffe eller te
Drikk en herlig kopp kaffe eller te, enten hjemme eller på kafé.

te
KOS: Nyt en kopp kaffe eller te i ruskeværet Foto: Shutterstock

3. Rydd klesskapet

Det er kanskje kjedelig, men er regnværsdag er den perkefte mulighet til å få gjort unna slike ting uten å gå glipp av finværet. Sett på favorittmusikken din og rydd i vei!

4. Planlegg antrekk
Ta deg til til å sette sammen forskjellige antrekk til en hel jobbuke. Det vil spare deg masse tid å slippe å gruble over hva du skal ha på deg før du skal på jobb.

5. Gjør håndverk

Håndverksarbeid er både gøy og fjerner stress. Du kan for eksempel male, strikke, snekre eller kanskje lage et fint fotoalbum som du kan gi i gave til noen du er glad i.

6. Gjennoppta kontakten
Ring, tekst eller send en e-post til noen du ikke har snakket med på en stund. Tenk så glade de blir for å høre fra deg!

blalba
RING: Bruk gråværsdagen til å kontakt med noen du ikke har snakket med på lenge Foto: Shutterstock

7. Dans i regnet

I stedet for å gjemme deg for regnværet kan du gå ut og nyte det. Sett på noe kul musikk og dans i regnet!

8. Book avtaler

Du vet den legetimen du skulle booket? Og den tannlegetimen du har utsatt? Book disse avtalene i dag, så slipper du å tenke på det når sola kommer tilbake.

9. Dra på museum eller bibliotek

Ta med familie eller venner og utforsk nærmeste museum eller bibliotek.

10. Se på gamle familievideoer

Familien din har helt sikkert noen gamle videoer liggende som ingen har sett på på en stund. Finn de frem og mimre tilbake!

tv
MIMRE: Samle familien og se på gamle filmer mens dere mimrer tilbake Foto: Shutterstock

11. Se en hel TV-serie
Er det en TV-serie du har hatt lyst til å se, men ikke hatt tid? Sett deg godt til rette og se gjennom hele serien på en dag!

12. Lær deg et instrument
Hvis du har en gitar, et piano eller andre instrumenter der du bor kan du benytte dagen til å lære deg å spille.

Ha en fin regnværsdag!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler