FYLL SETENE: Film for både liten og stor i sommer.
FYLL SETENE: Film for både liten og stor i sommer. Foto: Shutterstock
Det er storfilmpremierer på rekke og rad i sommer! Her får du en oversikt over filmene som kommer ut denne måneden.

Denne uken var Alexander Skarsgård premiereklar i The Legend Of Tarzan, som er en slags fortsettelse på historien om apenes konge.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Premiere 15. juli:
Fredag er alltid en god premieredag, også denne gang.

- Tom Hanks spiller den mislykkede forretningsmannen Alan Clay i «A Hologram for the King», basert på den internasjonale bestselgeren med samme navn. 


Så fortsetter Scrat jakten på eikenøtta og havner ut i verdensrommet. Der skaper han trøbbel som får konsekvenser for våre venner Sid, Manny, Diego og resten av flokken på jorden. «Istid: På kollisjonskurs» har igjen med seg Dagfinn Lyngbø, Otto Jespersen, Sven Nordin og Linn Skåber på rollelisten.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Premiere 22. juli:
- Skrekkfilmen «Lights Out» er produsert av James Wan som stod bak The Conjuring.

80-talls klassikeren «Ghostbusters» kommer i ny drakt med Kristen Wiig og Melissa McCarthy, som de utledde forskerne som tror på spøkelser. Men den som ler sist, ler best - for hvem tror du New Yorks innbyggere må ringe?

Artikkelen fortsetter under videoen.

Premiere 29. juli:
Dette er datoen filmverden håper blir regntung, for denne dagen pøses det ut hele fem premierer. 

- «Bad Moms» med Mila Kunis, Christina Applegate og Kristen Bell i rollene. Tre overarbeidete mødre som er på randen til sammenbrudd. 

- «Everybody Wants Some» utspilller seg på 80-tallet, og er den klassiske historien om gutt på college, en egen villa med bøllete kompiser. Og sammen skal de komme seg gjennom dagene med jenter, fester og baseball. 

- Bollywood-filmen «Dishoom» er en eventyractionfilm, på Bollywoodvis.

- Årets beste spanske film, «Truman».

- Også er Matt Damon tilbake som «Jason Bourne» som blir tvunget ut i dagslyset igjen etter syv år på flukt. Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler