STILIG: De fleste som har kjøpt seg Crocs har kanskje tenkt mer på komfort enn stil. Nå har den behagelige skoen også blitt moteriktig.
STILIG: De fleste som har kjøpt seg Crocs har kanskje tenkt mer på komfort enn stil. Nå har den behagelige skoen også blitt moteriktig. Foto: AP
De er fryktelig behagelige, men har tidligere ikke vært kjent for å være spesielt moteriktige. Det har designer Christopher Kane bestemt seg for å gjøre noe med. 

Den engelske designeren hadde nemlig kledd opp mange av sine modeller i Crocs, som var pyntet med glitrende steiner under sin motevisning forrige uke. Nå spekulerer flere internasjonale medier i om skotøyet kommer til å gjøre comeback, skriver danske BT.  

Saken fortsetter under bildet


Crocs kom til verden i Florida i 2002 og ble svært populære over hele verden. Men skoen har fått mye kritikk for sitt utseende og har den siste tiden ikke vært like utbredt på norske føtter. Nå kan det derimot virke som at de hullete gummiskoene har fått sin renessanse.

Saken fortsetter under bildet
Crocs
TRENDY: Den engelske designeren, Christopher Kane, satte Crocs på dagsordenen under sin motevisning forrige uke. Foto: AP


På sosiale medier er det flere «motekjennere» som innrømmer at de faktisk likte de utskjelte skoene. Motebloggeren Susie Lau innrømmet motvillig på Instagram at hun likte skoene. Og skribent Luke Leitch genierklærte Kane.

«Hvis Christopher Kane kan gjøre Crocs kule har hans krefter ingen grenser - og jeg tror han faktisk kan klare det», skrev han på Instagram.  

And yes... @crocs x @christopherkane just happened and ... I like them? ??

A photo posted by Susie Lau (@susiebubble) on
Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler