IKKE FORTYRR: Skjermen på Garmin FR35 er lett å lese, tydelig og fri for "forstyrrelser"
IKKE FORTYRR: Skjermen på Garmin FR35 er lett å lese, tydelig og fri for "forstyrrelser" Foto: Garmin
+ Lettlest skjerm
+ Enkel å betjene
+ God rem

Alt i ett – til en overkommelig pris
Dette er Garmins billigste alt-i-ett-klokke med en veiledende pris på 2.249 kroner, men den har likevel alt en vanlig mosjonist trenger. Og litt til. Du får blant annet pulsmåling på håndleddet, GPS, varsler fra telefonen og aktivitetsmåler. Det er først og fremst en løpeklokke, men den er også programmert til sykling og styrketrening. I tillegg kan du lett legge til enda flere aktiviteter.

Knall skjerm
Det beste med denne klokken er skjermen. Når du er på løpetur og lurer på hvordan du ligger an på tid, fart eller avstand, så er du avhengig av en tydelig og god skjerm, med få forstyrrelser. FR35 er en av de mest lettleste skjermene vi har testet. Her er kun den viktigste infoen synlig, så du - selv med høy puls - kan kaste et kjapt blikk på klokka og få full oversikt.   

Saken fortsetter under bildet
Garmin Forerunner 35
FULLBLODS: FR 35 er løpeklokke, aktivitetsmåler og "smartklokke light" Foto: Garmin


Døgnet rundt
FR35 er en fullblods aktivitetsmåler som teller skritt, kalorier, kilometer, søvn-timer og puls-slag døgnet rundt. Den justerer målsettingen din automatisk etter din daglige aktivitet og gir deg et vennlig hint (vibrasjon) når du bør bevege på deg igjen.


Smartklokke
Hvis du parer klokka med telefonen din, får du varsler når noen ringer, når du mottar sms, eller nye meldinger på Messenger etc. Du kan selv velge hva du vil få varsler om. Det er også lurt å laste ned Garmins egen app, Garmin Connect, for å samle alle dataene dine. Klokka synkroniserer seg med telefonen automatisk og du får en ryddig oversikt over antall skritt, treninger og søvntimer mm.

Saken fortsetter under bildet
Garmin Forerunner 35
KAST PULSBELTET: Nå trenger du ikke pulsbeltet lengre. FR 35 har pulsmåling på håndleddet som fungerer godt. Foto: GarminInne og ute
Forerunner 35 har Garmins egenutviklede pulsmåling på håndleddet som fungerer mer enn bra nok for mosjonisten. Klokka fungerer som avstandsmåler både inne og ute. Når du løper ute er det GPS som måler avstand veldig nøyaktig. Løper du på tredemølle er det skritt-telleren som tar seg av jobben. Det er lurt å «kalibrere» klokka med noen løpeturer ute før du bruker den inne. Da får du mest mulig nøyaktig beregning også på tredemølla.

FAKTA:
Batteritid: Opptil 9 dager i klokkemodus, opptil 13 timer i treningsmodus (data fra Garmin)
Vekt: 37 gram
Skjermstørrelse: 23,5 x 23,5 mm 
Vanntett: Ja, til 50 meter
Pris: 2.249,-

Flere saker

Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Får ikke inn voldsutsatte barn Etter at skolene og barnehagene stengte på grunn av koronakrisen, har det kommet inn langt færre barn som har blitt utsatt for vold og overgrep på sykehusene. Mandag 30.03 2020
Flere kanaler