KOS: Sjokolade og vin som slankemiddel? Ikke noe problem!
KOS: Sjokolade og vin som slankemiddel? Ikke noe problem! Foto: Shutterstock
Å måtte gi opp søtsak-favorittene sine bare fordi man skal slanke seg, er for de fleste knallhardt og krever enorm selvdisiplin.

Men under årets Oxford Literary Festival dukket det, i følge Daily Mail, opp en fyr ved navn Tim Spector, som fort kan gjøre slankingen din betydelig enklere.

Han anbefaler nemlig folk som vil gå ned i vekt å spise sjokolade og drikke vin!


Det høres kanskje rimelig spekulativt, men Spector, som er professor ved anerkjente King's College i London, begrunner dietten sin godt og overbevisende. I hvertfall hvis du er glad i sjokolade og vin.

Glem å telle kalorier
Hans argument er at det er viktigere å ha en god bakteriekultur i magen, fremfor det å telle kalorier. Han gikk, i følge avisen, så langt at han påsto at alt vi vet om dietter er feil.
Artikkelen fortsetter under bildet.
ost
SLANKEMAT: Ost smaker godt, og nå er det visst slankemat også! Foto: Shutterstock
I magen vår lever det opp mot to kilo bakterier, og de elsker sjokolade og vin like mye som vi gjør. Og det er disse bakteriene som vi skal heie på, og ikke å telle kalorier. 


Variasjon i maten, gjerne med melkeprodukter som er upasteurisert melk, er derfor den beste slankemedisinen, ifølge professor Spector. Ting som kaffe og nøtter er også bra, ettersom det sikrer en variert bakteriekultur, som igjen skal hjelpe deg til en smalere midje.

At det finnes motargumenter for denne forskningen er det nok liten tvil om, men akkurat i dag så vender vi det døve øret til!Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler