DEILIG: Det er lett å bli fristet til å tisse litt i dusjen når det varme vannet sildrer nedover kroppen. Det er ingen grunn til å la være viser det seg.
DEILIG: Det er lett å bli fristet til å tisse litt i dusjen når det varme vannet sildrer nedover kroppen. Det er ingen grunn til å la være viser det seg. Foto: Shutterstock
Det er kanskje ikke det første man innrømmer når man møter nye mennesker, men det er overraskende mange av oss som tisser i dusjen.

En uhøytidelig undersøkelse gjort av Today viste at av 10.000 respondenter var det så mange som 80 prosent som tisset i dusjen. Likevel er dette noe de fleste ikke snakker høyt om. Det er det ingen grunn til, skriver Metroxpress

Det er nemlig flere gode grunner til at nettopp det å tisse i dusjen er bra. For noen år siden startet to studenter ved «University of East Anglia» en kampanje som gikk ut på å få 15.000 studenter til å tisse i dusjen. Hvorfor? Blant annet fordi man kan spare mange penger, fortalte de til BBC


Her er derfor 3 gode grunner til å tisse i dusjen.

1. Det er bra for miljøet
Det går med flere liter vann hver gang du trekker ned i do, ved å tisse i dusjen bruker du ikke noe ekstra vann i tillegg til at du ikke bruker dopapir. Det er godt for både miljøet og lommeboken. 

2. Det er hygenisk
Ved å tisse i dusjen får du vasket underlivet langt bedre enn du ville gjort etter et toalettbesøk. Hvis du er mann slipper du også at det havner tiss utenfor doskålen som blir liggende for deretter å lukte og samle bakterier. 

3. Det er godt for helsen
Huden din har gått av litt tiss. Når urinen kommer ut av kroppen din er den steril og den er dermed med på å gjøre huden din ren. Tiss inneholder også mange av de samme stoffene som fuktighetskremer og det vil huden din takke deg for. 


Flere kanaler