BOOST: Det er flere varer du har i kjøleskapet som kan gi sexlivet ekstra piff.
BOOST: Det er flere varer du har i kjøleskapet som kan gi sexlivet ekstra piff. Foto: Shutterstock
At sjokolade kan være et triks hvis man ønsker seg en romantisk aften er noe de fleste har fått med seg, men sjokolade er på ingen måte den eneste matvaren som kan sette i gang sexlysten.

Daily Mail Australia har snakket med ernæringsfysiolog Lyndi Cohen og hun forteller at det er en rekke matvarer mange av oss har i kjøleskapet som kan gi en piff til forholdet. 

– Mange av matvarene som øker sexlysten har også en økt effekt på blodsirkulasjonen, det er det som er hemmeligheten, forteller Cohen til nettstedet. 

Laks er en av råvarene som både er bra for sexlysten og kroppen. Fisken gir deg sunt fett som er godt for hjerte og blodsirkulasjon. Dette gir deg også et bedre humør, noe som igjen gir bedre sexlyst, forklarer ernæringsfysiologen. 

Saken fortsetter under bildet
Kjøleskap
FYSEN: Det kan være lurt å ta en tur innom kjøleskapet hvis du vil sikre deg action på soverommet. Foto: Shutterstock


Gir bedre stamina
En annen matvare du kan by på hvis du er klar for litt action er avokado. Den inneholder stoffer som motvirker høyt saltinnhold i kroppen. 

– Alt som gjør at du føler deg oppblåst kan være en stemningsdemper. Avokado og banan inneholder kalium og dette er med på å motvirke denne følelsen, forklarer Lyndi Cohen.

Noen matvarer kan også gi deg en bedre prestasjon på soverommet. Søtpoteter gir en jevn strøm av energi over lengre tid etter inntak og hjelper dermed på utholdenheten mellom laknene.

Her er en liste over matvarer som øker sexlysten

*Laks – hjelper blodsirkulasjonen
*Avokado og banan – motvirker oppblåsthet
*Søtpotet og kål – gir bedre humør og utholdenhet
*Vannmelon og pinjekjerner – gir energi
*Tomat – godt for hjertet og får blodårene til å slappe av


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler