HVA VIL ALLE KVINNER HA?: Forsker hevder å ha knekt koden.
HVA VIL ALLE KVINNER HA?: Forsker hevder å ha knekt koden. Foto: Shutterstock
John Gottmann har i mer enn 40 år forsket på hvorfor menn og kvinner oppfører seg akurat som de gjør. Nå mener han at han har funnet svaret på den ene tingen alle kvinner trenger fra en mann.

Det koker ned til én ting
Gottmann har jobbet lenge med boken «The Man's Guide to Women» som forteller hva kvinner trenger i en mann, skriver Nettavisen, som først omtalte saken. Han understreker på sin blogg at forskningen er gjort for heteroseksuelle forhold. 

Selv om alle kvinner er forskjellige, fremkommer det av forskningen at den ene kvaliteten alle ønsker i en mann er pålitelighet.


Klagene
Sammen med sin kone og psykotereapeut Julie Schwartz er paret noen av de fremste innen forskning på samliv. 

Forskerparet har, gjennom undersøkelser og analyser, kartlagt hva menn og kvinner klager mest på. Menns aller største misnøyer går på at det er for mye krangling og for lite sex i forholdet.

Dette er det kvinner klager mest på når det kommer til mannen sin:

1) Han er ikke der for meg

og

2) Det finnes ikke nok følelsesmessig kontakt

Gladnyheten er at menn kan få bukt med det de selv klager på ved å gjøre noe med disse to punktene; nemlig mindre krangling og mer sex.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler