broken fingernail
broken fingernail Foto: Shutterstock
Det er ansatte ved Poole Hospital og Royal Bournemouth Hospital i Dorset som har avslørt den noe bisarre henvendelsen de nylig mottok. Legene valgte å dele dette som en del av en kampanje mot de som kommer inn for ubetydelige skader.

Utrolig nok er det flere tilfeller som er like forbløffende. Blant annet kan de fortelle om en pasient som kom inn fordi «han kunne ikke få en god natts søvn» skriver The Mirror.

Andre har tatt turen til oss på grunn av sår, munnsår, papirkutt og mild solbrenthet, noe som er litt mer forståelig enn en brukket negl. 


Saken fortsetter under bildet.
Royal Bournemouth Hospital
BARE TULL: En knekt fingernegl er ikke er god nok grunn til å ta turen til legevakten. Foto: Google Maps

Unødvendige legebesøk fører til en stor regning for skatteytere hvert år. 

- Mens vi vil alltid gjøre vårt beste for alle som kommer, vil det å behandle mindre plager redusere den tiden vi har til å behandle alvorlig syke pasienter som kommer gjennom våre dører, sier Richard Renaut som er vakthavende ved sykehuset. 


- Denne avdelingen på sykehuset er for alvorlig sykdom eller skade, og det er viktig å understreke at det store flertallet benytter tjenesten på riktig måte, legger Geoffrey Walker som er forstander på legevakten ved Poole Hospital til.

- For de som ikke trenger å dra på legevakten, er det mange andre alternativer som kan benyttes. 

Flere kanaler