DET ER IKKE DEG: Det er penisstørrelsen din som er problemet. Forskning viser at kvinner faktisk vil ha store peniser.
DET ER IKKE DEG: Det er penisstørrelsen din som er problemet. Forskning viser at kvinner faktisk vil ha store peniser. Foto: Shutterstock
Menns største frykt blir til virkelighet i en ny studie gjennomført av forskere fra New Mexcio og California. Det viser seg at størrelsen, tross alt, har noe å si for kvinner. 

Det er engelske Metro som skriver at den banebrytende studien viser at kvinner foretrekker menn med en større penis enn det som er gjennomsnittet. 

3 centimeter
«Av og til er 1 millimeter nok», sang Anne Grete Preus, men de 75 kvinnene som var med i denne studien er ikke enig i det. Kvinnene var mellom 18 og 65 år og fikk 33 forskjellige penis-modeller i 3D de kunne velge fritt mellom. Alle penisene var blå slike at ingen skulle ha noen preferanser på forhånd.

Resultatene viste at kvinnene i gjennomsnitt valgte en penis som var 16 centimeter lang og 12 centimeter i omkrets. Dette er betraktelig større enn det som er gjennomsnittelig penisstørrelse for menn, som er 13 centimeter lang og 11 centimeter i omkrets. 

Saken fortsetter under bildet.
banan
3 CENTIMETER: Det er det som skiller en gjennomsnittelig penis fra det kvinner egentlig vil ha, viser en ny undersøkelse fra USA. Foto: Shutterstock
 


For mye av det gode
Det skal dog sies at penisstørrelse er viktigst for de kvinnene som vil få vaginal orgasme, skriver Live Science. For stimuli av klitoris har penisstørrelse ikke så stor betydning. 

Samlivspsykolog, Dr. Nicole Prause, spurte også kvinnene om deres tidligere seksuelle opplevelser. Svarene kvinnene ga viste at 20 prosent av kvinnene hadde dumpet menn på grunn av for liten penis. Men 7 prosent hadde også avsluttet forholdet fordi partnerens penis hadde vært for stor, skriver Metro. 

Det kan med andre ord bli for mye av det gode også, noe som kan være en trøst for menn som føler at de kommer litt til kort etter å ha lest denne saken. 

Flere kanaler