REVOLUSJONERENDE: Med I.con kan du følge med på alt du foretar deg under sex.
REVOLUSJONERENDE: Med I.con kan du følge med på alt du foretar deg under sex. Foto: Shutterstock
Aldri har treningsarmbånd vært så populære som nå, noe som gjenspeiles i treningsapper og alt annet utstyr som selges rundt nordmenns treningsdilla. 

Nå er det ute enda en ny dings på markedet - ikke bare for treningsfanatikere, men også for de konkurransedyktige og analytisk interesserte. 

I.con er sexens svar på «Fitbit», og er rett og slett en ring som skal fange opp en hver seksuell bevegelse du foretar deg. Ringen settes på som en penisring, og skal herfra kunne registrere blant annet hastighet, varighet og antall posisjoner gjennomført. 

Saken fortsetter under bildet.
I.con
DEN NYE «FITBIT»?: Nå kan du sjekke hvor mange kalorier du har brent ikke bare på joggetur, men også i senga. Foto: Shutterstock

For de som er interessert i å gå ned i vekt, skal I.con også kunne telle kalorier brent under akten. Batteritiden skal være rundt 6-8 timer, så her er det anledning til å forbrenne mye. 

Ringen kan ikke bare brukes av dem med konkurranseinstinkt, men også for de ekstra forsiktige som gjerne vil vite om partneren har syfilis eller klamydia, noe ringen skal kunne fange opp. 

Det hele samles i en app, der man også kan sammenligne seg med andre "konkurrenter". 

Produktet ligger ute på markedet til 618 kroner, en smule dyrere enn 70 kroner for en pakke kondomer for å beskytte seg mot kjønnssykdommer. Men der får du heller ikke analytiske verdier av sexlivet ditt. 

Ifølge produsenten vil I.con straks være klar for salg. 

Flere kanaler