Foto: Skjermdump/Facebook/USA Today
De fleste foreldre har kjent på følelsen. Når absolutt alt er prøvd, men barnet likevel ligger der og skriker utrøstelig.

Heldigvis dukker det fra tid til annen opp smarte tips og triks som kan hjelpe både store og små.

Lukten av mamma
En video som er delt av den amerikanske avisen USA Today er på under et døgn avspilt mer enn 14 millioner ganger og delt og kommentert mer enn 250.000 ganger.

Faren har oppdaget at lukten av morens skjorte, som han har hentet ut av skittentøyskurven, har en svært beroligende effekt på den tre måneder gamle babyen – som slutter å gråte i løpet av få sekunder.

En rekke lesere har under videoen kommentert at de har prøvd tilsvarende metoder med stort hell:

«Dette har alltid fungert på mine barn. Noen ganger kommer min yngste bort når jeg har skiftet fuktighetskrem og sier "mamma, du lukter annerledes". Jeg elsker båndet mødre har til sine barn»

«Brukte dette trikset med babyen da kona begynte å jobbe igjen. Kona mi lurte på hvorfor jeg hadde hennes skitne bluser og bh-er overalt. Hun trudde jeg var blitt gæern, inntil jeg fortalte henne det»
Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler